Cute tees. Cuties.>


Tre søte t-skjorter som er bestilt.

Disse tre søte t-skjortene er bestilt inn til shoppen, og kommer vel om ikke så veldig lenge. Jeg har kjøpt inn i både small, medium og large, så t-skjortene passer omtrent alle, og de kommer vel om ei uke eller to. Sånn. Det var dagens DreaShop-mas.

Nå skal jeg sjekke litt mail og slikt, og deretter skal jeg møte Tina på kafeen. Litt lunsj. Eller kanskje bare en donut. Jeg har ikke helt bestemt meg enda. Koselig skal det uansett bli. Kanskje jeg får oppdatert meg litt på sladderfronten også. (Nei, jeg skal ikke prøve å nekte. Jeg liker sladder jeg også.) Jeg er jo absolutt ikke oppdatert når det kommer til lokale familiekatastrofer, kjærestekrangler eller fylletabber lenger. Slikt må man få med seg. Eller, man jo ikke, men det kan jo være greit å vite. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.