Something for the spring.>


Legg merke til hvor liten Rufus er her.

Gamle bilder av meg, de fantastiske hjertesolbrillene mine og Rufus. Som dere sikkert allerede har skjønt så poster jeg dette bildet for å høre om det er noen av dere som vil at jeg skal selge hjertesolbriller i shoppen. Vil dere det? Jeg tenker da på hvite, røde, lyserosa og mørkerosa. Skikkelig søte solbriller som jeg liker kjempegodt. Si fra om det kan være interessant, så får jeg tak i masse hjertesolbriller om det er nok interesse for det.

I morgen skal jeg forresten til frisøren, og jeg gleder meg kjempemasse. Det er alltid gøy å få fikset håret, selv om jeg nesten aldri blir helt fornøyd. Spesielt ikke nå når jeg sparer til langt hår. Da føles det helt feil å klippe det, selv om det selvfølgelig er helt nødvendig. Blir muligens lugg på meg igjen. Vi får se. Har planer om å klippe opp håret også, slik at det blir lettere å rufse til. Jeg hater å ha rettned-hår uten form og mening. Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.