Puh.>

Puh. Da puster jeg ut, og skal snart spise horn med asparges og skinke og sopp og ost og masse nammenam. Shoppen er straks klar til åpning, så det blir nok i morgen vil jeg tro. Deretter blir det bare bedre og bedre. Endel varer som ikke har kommet enda, men jeg orker ikke vente på alt heller. Den får heller bli oppdatert etterhvert som jeg får inn nye ting. Jeg finner jo noe nytt nesten hele tiden, men nå har jeg nådd grensen jeg har satt. Så nå må noe selges før noe annet kjøpes inn.

Men nok om shoppen. Føler jeg ikke prater om annet for tiden, så nå skal jeg seriøst slutte. Det er vel kanskje ikke så rart i grunn, med tanke på hvor mye tid det egentlig tar å starte noe sånt. Det tar litt tid. Anyways. Nå skal vi som sagt straks spise, og deretter blir det nok en typisk fredagskveld her hjemme. Vi har kjøpt inn epler og druer til kos også, så det blir en finfin kveld. Frukt må man ha. Ha en fin fredagskveld!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.