Today I’m wearing Today I’m Wearing This!>


Lue fra Friis Company smykke fra Asos, singlet fra Nelly, bukse fra H&M, sko fra Ellos.

I dag har jeg vært på en veldig koselig lunsj med Åse Kristine (glemte dessverre å ta bilder), og jeg har shoppet litt. Ikke at det er så mange steder å shoppe her hvor jeg bor, men jeg fikk da tak i noe likevel. Ikke så mye til meg selv (ingenting faktisk), men kalendergaver til mamma og en søt bamsedrakt til babyen. Hihi. Kjøpte litt julegaver også. Jeg føler at jeg aldri blir ferdig med julegavene, jeg. Det er absolutt ikke lett å finne noe fint og smart til alle som fortjener det. Jeg sliter alltid med julegaver. Jeg sliter alltid med å finne gaver generelt, i grunn. Jeg er (i motsetning til veldig mange andre jenter) skikkelig dårlig på å handle gaver. Hjelp.

Vi har fremdeles ikke fått tilbake internettet. Håper Kaj fikser det i løpet av dagen, så alt blir normalt igjen. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men; lenge leve mobilt internett! Nå skal jeg spise litt lunsj, og deretter skal jeg gjøre ingenting. Deilig. Og for de som skulle være interessert; i dag er jeg 33 uker og 1 dag på vei. Det vil si at jeg har begynt i min 34. uke, og at det bare er 48 dager igjen til termin. Herlig! Have a nice day!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.