I love me.>


T-skjorte og jakke fra Forever21, lue fra Accessorize, bukse fra Cubus, sko fra Ellos.

Det der med selvtillit er ikke så lett, det. Enten har man for mye eller for lite, eller man har bare helt feil type selvtillit. Det er alltid noe å pirke på, og man blir lett satt i bås om man sier meningene sine om seg selv høyt. Enten er du depressiv, blærete, oppblåst eller selvgod. Eller du er usikker. Man blir aldri bare sett på som fornøyd. Det er nesten ikke lov, det. Å bare være fornøyd med seg selv, uten å bli kalt oppblåst eller selvgod. Om man sier noe pent om seg selv får man med en gang blikkene. Du vet. Blikkene som lyser irritasjon og sinne. «Hvem tror du at du er?» Vel, jeg er Drea, og er helt enkelt fornøyd med det. Enkelt og greit. Jeg liker meg selv på en ikke-blærete, ikke-oppblåst måte. ♥ Sunn selvtillit er viktig å ha. Likevel må jeg innrømme at denne t-skjorta lyser falsk selvtillit på lang vei. Oppmerksomhetsbehov, anyone?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.