Onsdag. Igjen.>


Skjorte fra Vero Moda, kjole og veske fra B-Young, strømpebukser fra Cubus, sko second hand, kåpa er mamma sin. Hihi.

Onsdag. Igjen. Tiden går så fort. Plutselig er det onsdag igjen. Plutselig er det snart helg. Det går mye i det samme om dagene. Jeg studerer, drikker te, sitter under pleddet, ser tv, blogger, jobber litt, rydder, vasker klær. Likevel går tiden fort. Jeg skjønner det ikke. Ikke at det gjør noe, for jeg liker at tiden går fort. Ordet fort er i grunn ganske rart, og nå blir det bare rarere og rarere. Derfor skal jeg slutte å skrive fort nå, før det blir så rart at jeg bytter det ut med raskt. Ehm. Ja. Nå skal jeg drikke te.
>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.