Make-up time!>

God dag! Mange av dere kommenterte hvor fint jeg var sminket på et tidligere innlegg, og lurte på hvilken sminke jeg hadde brukt. Derfor tenkte jeg at jeg kanskje kunne komme med «sminketips» en gang i blant. Jeg sier «sminketips», for jeg ser ikke på meg selv som noen ekspert på området. Jeg var guttejenta som verken brydde seg om sminke eller klær helt frem til…tja, videregående? Først da begynte jeg å sminke meg, og da sier det vel seg kanskje selv at jeg syns det er veldig morsomt å få slike komplimenter og spørsmål. Så, kan det være interessant med slike blogginnlegg? Vi prøver i alle fall, så får vi se om det blir mer av det. Det er opp til dere.

1. Først smurte jeg inn hele ansiktet med fuktighetskrem fra Mary Kay (Mary Kay Age Fighting Moisturiser). Jeg lot kremen trekke godt inn i huden før jeg fortsatte, så imens kan man ta en trall.

2. Deretter påførte jeg Max Factor Age Renew Foundation i hele ansiktet, en veldig god foundation som lukter veldig godt og som føles veldig myk og god på. Anbefaler denne foundationen! Dekker godt og holder lenge. Veldig god.

3. Før jeg gjorde mer med huden, gikk jeg rett over til øynene. Her brukte jeg øyenskygge fra Lancome (Color Focus Duo 201), og påførte den lyseste fargen på øyelokket og helt opp til brynet.

4. Dipliner. Påførte en ganske tykk strek med dipliner på oversiden av øyet. Brukte svart dipliner fra Isadora.

5. Brukte eyeliner under øyet. Her brukte jeg den blå Crayon Contour Regard fra Yves Rocher.

6. Mascaratime! Masse mascara, men husk å bruk vippetang først. Det utgjør stor forskjell til meg i alle fall. Brukte svart Show me volume mascara fra Gosh.

7. Røde lepper. Brukte lebestift nr. 80, Cherry Candy, fra Maybelline og lipliner nr. 04, Rouge éclatant, fra Yves Rocher.

8. Siste finish. Brukte ferskenfarget rouge, nr.57 fra Maybelline, og farget brynene mørkere med øyenbrynsblyant fra Yves Rocher. Sånn! Ferdig. Det hele tar omtrent seks-syv minutter. Kanskje åtte, kanskje ni. Uansett, under ti minutter.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.