En hårete sak.>


Hadde jeg ikke vært gravid skulle jeg definitivt kjøpt denne korte pelsjakka fra Forever21. Eller, dette er vel kanskje en type jakke jeg faktisk kan bruke på tross av stor mage. Den er antagelig så kort at den ikke dekker magen, men jeg har bestemt meg for å ikke bruke så mye penger på klær fremover. Da er det kanskje ikke så veldig lurt å bestille klær fra utlandet, for om jeg først bestiller noe blir det sjeldent bare ett klesplagg. Det blir som regel litt mer… Men, denne står høyt på ønskelista. Julegave, anyone? Høhø.

Fra det ene til det andre. Har bestilt ny ultralyd nå, og fikk time neste onsdag. Håper på å få vite kjønnet litt mer sikkert denne gangen. Jeg er så nysgjerrig! Det blir spennende, og det blir godt å se babyen sin igjen. Sist begynte jeg jo å gråte litt, og det sier vel ganske så mye om hvor godt det faktisk er. Det er ganske vanskelig å forklare, men å se babyen sin sparke inni magen… ja, det er bare fantastisk, helt enkelt. Gleder meg kjempemye!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.