It’s all in the eyes.>


Nydelige, greske katter.

Kattene her nede er så nydelige! De har så vakre øyne. Bare se på det siste bildet. Øynene er… ja, de er fantastiske. Kattene er vakre, og det er mange av dem her. Jeg rører dem selvfølgelig ikke, for det har jeg ikke lov til. Jeg skal ikke få sykdommer som kan smitte babyen, så jeg holder meg unna. Ah, jeg savner dyrene våre. Sala og Rufus. Rart å være borte fra dem så lenge i gangen.

Men, nå skal ikke jeg fortsette med kjedelig katteprat. I kveld skal jeg og Kaj ha photoshoot på stranda, så i løpet av kvelden kommer det antagelig bilder av meg også. Jeg har vært litt kamerasky de første dagene her nede, jeg. Må innrømme at det er uvant å se magen vokse seg større for hver dag som går. Jeg føler meg ikke helt superattraktiv enda, men det blir vel. Jeg er bare nødt til å bli vant til hele greia. Sånt tar litt tid. Det er ikke små forandringer det er snakk om. Men, i kveld blir det som sagt bilder. Jeg har nemlig med stativ og hele pakka, så skal nok få til noen fine bilder i løpet av solnedgangen. Håper i alle fall det. Har heldigvis mange kvelder og solnedganger igjen før vi drar hjem. Det er altså ingen grunn til å stresse med «de perfekte bildene». Jeg har god tid.

Nå skal jeg slappe av litt på senga før jeg orker meg ut en tur i sola igjen. Vi snakkes!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.