As times fly by.>

Photobucket Image Hosting
Se! En flyvende klokke!

Tiden går så fort for tiden. Tiden flyr! Snart er det fjerde oktober, og da drar jeg to uker til Kreta. Jeg har allerede nå funnet ut at det er trådløst internett på hotellet vi skal på, så blogging blir heldigvis ikke noe problem. Ja, jeg tenker på det allerede nå. Ikke på grunn av at jeg føler at det sitter så mange rundt omkring i Norge og er avhengige av at jeg blogger, men for at jeg er sikker på at jeg kommer til å ta mange fine bilder der nede. Bilder jeg vil dele på bloggen. Da er det greit å hive ut litt bilder regelmessig i løpet av de to ukene, i stedet for å komme med en alt for lang bildeserie når jeg har kommet hjem igjen. Smart, hæ?

Jeg trives med studiene også forresten. Utrolig morsomme oppgaver som jeg virkelig koser meg med. Akkurat nå skriver jeg første kapittel til en roman, og det er så spennende! Kanskje jeg skal fortsette med andre og tredje kapittel også, så kanskje jeg til slutt har en hel bok? Det hadde vært spennende, det.

Nå skal jeg snart til bassenget. Jeg skal svømme en time før det åpner, og det blir utrolig godt. Svømming er deilig trening, spesielt når jeg har en nerve i klem som gjør til at jeg til tider har vondt i korsryggen. Sånn er det å være gravid, men det er absolutt verdt det. Jeg gleder meg til magen er kjempestor! Vel, ha det!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.