Let this moment last forever.>

I går var jeg og Kaj hos mamma og kjæresten hennes. De ville vise frem det nyferdige grillhuset de har bygd i hagen, og der ble vi sittende hele kvelden. Vi drakk barnevin, spiste kjeks med ost og druer, pratet, viste frem ultralydbilder og koste oss skikkelig. Knitringa fra peisen og lyden av det rennende vannet fra fontenen var vel bare prikken over i'en. Skulle virkelig ønske det der var min hage. Den er fantastisk. Jeg fikk virkelig følelsen av å sitte ute i sydenland en varm sommerkveld, og man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at det er positivt.

Jeg har også blitt litt småsyk, men det gjør ingenting. Jeg smiler fremdeles. Gårsdagens opplevelse dreper all sutring fra min side. Dessuten går det antagelig raskt over. Jeg er aldri syk så veldig lenge. Nå må jeg jobbe med studier, for jeg må bli ferdig til i morgen. Om et par timer skal jeg ta friminutt, og da blir det selvfølgelig en kopp kakao og en episode av Sex and the City. I mens kan dere prøve å forestille dere hvor koselig vi hadde det i går ved hjelp av disse bildene. Ha det bra!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.