I’m a geek.>

Føler meg litt geek i dag. Ved første øyekast kan vel brillene forklare mye av det, men det går dypere enn som så. Nettverksspill på Football Manager forsterker følelsen med cirka tusen. Minst. Jeg har blitt helt hekta – igjen. Så, nå sitter jeg og Kaj og nerder i hver vår sofa og leder hvert vårt lag i tippeligaen. Jeg krysser fingrene for at jeg ikke taper kampene mot Kajs lag, for det blir for ydmykende. Jeg vil vinne! Er det ikke fantastisk? Godt å ha en kjæreste jeg kan gjøre alt med. Spille fotballspill sammen med, gjøre ingenting sammen med, gjøre alt sammen med. Det er selvfølgelig også godt å ha en kjæreste som ikke ler av meg når jeg setter meg foran kameraet og knipser bilder i det uendelige. (Brillene er forresten fra Ebay. Selvfølgelig.)

Vel. Nå skal vi spille litt mer, og senere tror jeg at jeg satser på en liten spasertur til butikken. Føler for å ta ansiktsmaske i dag. Bare slappe helt av, drikke te og høre musikk. Med andre ord; virkelig kose meg. Det er lite som skal til for at man føler seg vel, og dessuten har huden min godt av det. Litt fuktighet skader aldri, og det gjør ikke en liten time helt i sin egen verden heller. Min verden er super.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.