Et stykk rocka outfit.>

Photobucket

Hvit halternecktopp fra Bik Bok, singlet fra H&M, veske fra Friis Company, bukse fra Cubus, pumps fra Bianco, smykke fra Betties Galleria.

Magen min har begynt å vokse. Så smått. Jeg merker litt forskjell, og nå merker jeg nesten forskjell fra dag til dag. Kaj merker forskjell han også, men likevel syter han for at det går for treigt. Han vil at jeg skal ha stor mage – og han vil at jeg skal ha det nå. Jeg syns det er litt skummelt, jeg. Plutselig har jeg en mage som er umulig å holde inn med makt. Umulig å gjemme. Mistorstå meg ikke – jeg vil ikke gjemme den. Det er bare…rart. Nå føler jeg bare at jeg blir fetiere. Jeg føler ikke at det er en gravidmage som vokser. Æsj, dette var ikke lett å forklare. Jeg gir opp.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.