Dancing in the backyard.>

Photobucket
Topp fra La Redoute, smykker fra Betties Galleria + H&M, shorts avklipt fra bukse, sko fra Din Sko.

ser dere vel at jeg ser ut som en bolle med pannelugg? Luggen skal definitivt bli lang, uansett hva dere sier. (Jeg glemte visst å si takk for alle komplimentene. Takk!) Uansett. I dag er jeg gretten. Altså, jeg er ikke så gretten at jeg glefser og kjefter til folk, og jeg minner ikke om ei gammel, sur kjerring heller. Jeg er bare litt… stille. Det var ikke gått mye av dagen før Kaj la merke til dette, og det sier vel kanskje mye om hvor (irriterende) pratsom jeg er til vanlig. Jeg har ingenting å være gretten for, så jeg tror jeg slutter nå. Med å være gretten, altså. For å komme i gang med å slutte å være gretten skal jeg ta bilder av det som var inni pakken min. Hihi. Nå er jeg ikke gretten lenger.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.