Refreshments.>

Photobucket

Mens det er overskyet og kaldt ute, sitter jeg inne og drikker iste med jordbær og isbiter. Jeg drikker selvfølgelig fra sugerør, for det skal man gjøre. Det er noe med sugerør som gjør meg skikkelig glad. Sugerør blir aldri teit. Jeg har to forskjellige typer isbiter også. Isbitstenger og hjerteisbiter. Iste er likevel ikke nok. Jeg er sulten. Jeg har sikkert gått gjennom kjøkkenskapene førti ganger for å se om jeg finner noe jeg plutselig skulle få lyst på, men magen er fremdeles like sint som den var i utganspunktet. Den brøler etter mat, men det er absolutt ingenting som frister. Jeg får vel gå å finne noe som er så fristende som mulig før kvalmen kommer krypende. Så skal jeg se tv. Det er hardt å være meg. Hihi. Kos dere minst like mye som meg i kveld.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.