I’m a covergirl.>

djeeea
Kjole (her brukt som topp) fra Gina Tricot
Skjørt fra Oasis

Jeg rekker egentlig ikke skrive så mye nå, for jeg vil være ute! Det er sol, og jeg vil bade. Likevel kan jeg tipse alle i Trøndelag om å kjøpe Adresseavisen i dag. Der er nemlig jeg, til og med på forsiden! I'm a covergirl. Hihi. Neida. Litt flaut, men mest gøy. Les reportasjen i Ukeadressa. Den er om blogging og mote. Stilig, stilig. Jeg kommer tilbake med et interessant innlegg senere i dag. Kanskje en videoblogg også. Det etterlyses, så da får jeg vel bare kaste meg foran kamera ei stund, og se hva jeg får til. Vel, kos dere så lenge!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.