Per-fékt – Skin Perfection Gel.>

Vet du hva? Jeg fikk både denne greia og håret mitt i posten i dag! Begge deler! Ah, så gøy. Likevel vil jeg dele mine meninger om dette produktet før jeg viser dere bilder av meg med langt hår. Er faktisk ikke helt sikker på om det blir bilder av det heller, for jeg vurderer å sende det tilbake. Jeg fikk ikke helt til å sette det på plass alene, og let's face it; hvor ofte gidder jeg å bruke det? Da bruker jeg heller de 1700 kronene på noe annet. Noe mer fornuftig.

perfekt2
Pris: 470 svenske kroner, 30 ml.

Denne foundationen, som egentlig ikke er en foundation, kjøpte jeg på den svenske nettbutikken Fouches etter å ha lest en anbefaling på svenske Amanda Bergs blogg. (Ja, bildet har jeg «hermet».) Jeg hadde store forhåpninger om dette produktet, og det er vel heller kanskje ikke så rart med tanke på navnet. Jeg orker ikke å ha en laaaang forklaring om du skal kjøpe dette produktet eller ikke. Det fungerer helt ålreit på meg, og jeg skal i allefall bruke den i sommer. Så, får du velge om du har lyst på den eller ikke helt selv. Du kan selvfølgelig lese om den på sidene til Fouches.

Nå er jeg usikker på om jeg skal beholde håret eller ikke. Om jeg ikke skal beholde det, kan jeg desverre ikke ta bilder av det heller. Da må jeg nok bare pakke det fint sammen. Skal jeg beholde det? Eller ikke? Vel, vi får se. Time will show.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.