Outfit, og tanker om motebloggere.>

dagens
Genserbolero fra byttekveld med venninner.
Kjole fra Gina Tricot.
Smykke fra New Yorker.
Sko fra Bianco.

Nei, jeg har ikke laget en videoblogg enda. I stedet har jeg tatt outfitbilder, for det begynner vel å bli en stund siden sist. Det er litt dumt, med tanke på at noen av dere har sagt at slike bilder er noe av det som er mest interessant på bloggen min. Her er i allefall dagens.

Apropos outfitbilder og såkalte moteblogger. Er det i orden at litt kraftige jenter poster outfitbilder? Eller er moteblogger bare for tynne, slanke og pene? Nå sier ikke jeg at kraftige mennesker ikke er pene, altså, men dere skjønner sikkert poenget. Jeg har bare vært innom èn eneste moteblogg hvor jenta var litt kraftigere enn alle andre moteblogger, og det irriterer meg at hun ikke får fler kommentarer enn det hun gjør. Hun er pen, og poster dessuten veldig fine bilder av veldig fine klær. Hvorfor kan ikke en slik blogger bli «stor»? Spørsmålet jeg da stiller meg er; trenger vi en urealistisk og uekte verden å drømme oss bort i? Trenger vi å se det «perfekte» med en glamorøs hverdag? Inneholder ikke en normal hverdag for normale mennesker nok? Er «bloggeliten» bare et sted for slanke, tynne og pene mennesker? Om det er så; hvorfor ikke kalle det blogge-liten? (Jeg begynner å ligne VG. Dårligere ordspill har jeg aldri kommet på før.) Om det er så; da har jeg nok noe å bekymre meg for. Jeg er absolutt ikke verdens tynneste blogger. Heller ikke verdens peneste.

Hva er din mening? Bør motebloggere være slanke, tynne og pene?
Bør bloggere generelt være pene for at vi kan like dem?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.