My tattoo, my tattoo, my tattoo is OKAY!>

Siden så mange av dere hadde lyst til å se tatoveringa mi, og i fare for å bli tatt for en av dem som legger ut dusinvis med nakenbilder av seg selv på deiligst.no; her kommer et bilde av tatoveringa. Jeg syns ikke bildet ble så ille. Mange reagerer vel raskt på «slike» bilder, men dette var da ikke ille? Viser absolutt ingenting som man ikke kan se på stranda. Dermed går det greit.
 Det er selvfølgelig redigert litt, og derfor ser tatoveringa litt ujevn ut. Den er absolutt ikke det i virkeligheten. Du kan selvfølgelig ikke se hele, da hadde jeg vært en av de som legger ut millioner av bilder på deiligst.no. (og det er jeg ikke, jeg lover. Jeg aldri har lagt ut noe der.) Resten er det bare Kaj som får se. Muhahaha.

tattisn
Litt reklame for Pierre Robert også.

Nå skal jeg fortsette å øve til muntlig eksamen. Jeg skal lese om Islams syn på abort og skilsmisse. Gøy, gøy, gøy, spesielt når øynene har kommet til det stadiet at skjermen vibrerer fra side til side. Den hopper ping-pong, og jeg blir bare mer og mer sliten av å se på den. Jeg hater når det skjer. Da er det kanskje på tide med en liten pc-pause. Uansett; tatoveringa mi er i hvertfall kul etter min mening Helt ærlig: hva syns du?>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.