Sommer er lik skjørt.>

outfitfortoday

Singlet fra H&M.

Jakke fra gudvethvor.

Blomstret skjørt fra Asos.

Sko med blomstermønster fra Gucci.


Skjørt i dag også. Det er sommer, og sommer er lik skjørt. Apropos sommer. Det er Frøyadager på Frøya i helga. Frøyadager vil si masse mennesker, boder, barn, heliumballonger og slitne foreldre. Det er mennesker, sukkerspinn, gråtende barn, glade barn, ivrige hunder og kaos overalt. Jeg liker slike greier. Bare synd det har blitt altfor mange av dem i det siste. Hele sommeren er ett evig arrangement. Det er festivaler, det er alle slags «dager», det er fest, det er masse mennesker. Det er ikke bare ei helg hvert år som det var før. Nå er det hver helg hele sommeren, så det personlige preget har vel kanskje dabbet litt av. Interessen min har dabbet av, og det medførte at jeg bare var med på denne moroa i femten minutter i dag. Vel, vel. Sånn er det. Nå skal jeg grille og drikke øl, og det skal jeg fortsette med i hele kveld. Om du ikke skjønte hva jeg mente med det; jeg skal på fest.

 

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.