Gamle bilder, gamle minner.>

v72323Jeg har nettopp rydda litt på pc'n min, og det er egentlig ganske gøy. Da finner man alltid gamle bilder som er godt å se igjen. Jeg fant dette bildet fra i fjorsommer. Det er tatt på Kreta, og jeg kom faktisk på tredjeplass i en internasjonal fotokonkurranse over nettet med dette bildet. Skryte, skryte. Neida, jeg skal ikke skryte. Jeg liker bildet, men for å være helt ærlig så var det bare flaks. Jeg hadde akkurat kjøpt speilrefleksen, og hadde ingen peiling på hva jeg holdt på med. Manuellinnstillinger hadde jeg så vidt hørt om, så nå irriterer jeg meg bare over hvor mye bedre bildet kunne ha blitt. Arg. Kanskje står både hunden og katten der i oktober også, klare til å bli fotografert?

Nå skal jeg og Kaj ut å gå tur, og etter det skal vi spise soft -is. Jeg har skikkelig lyst på is, og det er vel kanskje ikke så rart med tanke på været. Det er sol i dag også, og sånt blir i allefall jeg både glad og sulten på is av. Ah, soft-is med sjokoladestrø! Nam, nam, nam.

Apropos is. Jeg begynte nettopp å tenke på min første sydentur. Jeg var syv år. Jeg spiste utallig antall is, men det er spesielt en is jeg husker. Det var en is med en leke i bunnen, så det var om å spise opp isen raskest mulig for å få tak i leken. Jeg husker også spesielt godt de gode sitrondropsene som lå i ei skål i resepsjonen, hvor gøy det var å bade i bassenget sent om kvelden, hvor flaut det var å se pappa danse zorba med alle og enhver og selvfølgelig hvor godt det føltes å bade i en sjø som var varmere enn bassenget hjemme. Alle de små detaljene. Alle de små, viktige, huskbare detaljene.
Gamle dager. Jeg savner gamle dager. Om jeg bare hadde fått reist tilbake i tid bare for en dag. Da ville jeg vært på ferie med familien. Om det var på chartertur til Hellas, hyttetur i Danmark eller telttur i Sverige spiller ingen rolle. Jeg vil bare reiste tilbake i tid for en dag, og alt skulle vært som jeg husker det. Det hadde vært skikkelig koselig.

Om du kunne reist tilbake i tid for en dag, når og hvor hadde det blitt?

Forresten. Trykk her om du vil se klipp fra musikalen vi satte opp nå i vår.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.