Dagens outfit.>

Jeg ser skikkelig feilproposjonert ut på bildene. Det ser ut som jeg har superkorte føtter, men det har jeg altså ikke. Kameraet stod bare litt høyt – that's all. Egentlig er disse bildene med bare for å vise det nye dongeriskjørtet mitt. Kjøpt i forrige uke. Så nå vet du det.
Jeg har på:
Genser fra Cubus.
Vest fra La Redoute. [besøk gjerne butikken! Se til høyre på bloggen min. Der er det et bilde du kan trykke på.]Dongeriskjørt fra In Wear.
Leggiser fra La Redoute.
Sko: trenger jeg vel ikke gjenta fler ganger. JA, jeg skal kjøpe meg nye sko i København i helga.

djeeeeeea djeeeanrme

I dag har jeg vært hos fysioterpapeuten (haha, tydeligvis ikke et lett ord det der. FYSIOTERAPEUTEN. Der. Nå ble det rett.). Det var jeg og en gjeng med gamle, glade og snakkesalige damer der. Damer som pjattet i vei om sola, våren, været generelt og smertene. Alle smertene. De gamle damene satt på benker rundt omkring og snakket med hverandre, og viste aldeles ingen tegn til å avbryte den særdeles viktige samtalen om værvarselet minst fem dager frem i tid, selv om fysioterapeuten stadig gjorde tegn på å få oppmerksomheten deres. De minnet meg om fjortiser som prøvde å snike seg unna leksene i mattetimen, bare at disse damene prøvde å snike seg unna treningen. De var litt søte, egentlig. Jeg derimot, jeg prøvde ikke å snike meg unna noe av treningen, noe som resulterte i en stykk sliten fot. Så nå sitter jeg altså her og ser på Waschera, verdens dårligste underholdningsprogram. Jeg slår av nå. Teitere humor har jeg nok aldri sett maken til. Nei, se der. Jeg slapp å slå av, det slutta av seg selv. Jippi! (Jippi? Er det noen som bruker det ordet lenger?)>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.