Mye vind, dårlig tv-signal.>

På grunn av at det blåser verre enn det har gjort på minst tre uker (det blåser ofte her, så tre uker er faktisk veldig lenge), får jeg ikke sett alt av Norske Talenter. Det skurrer og hakker så fælt at det høres ut som Mia Gundersen snakker russisk. Da er det ille. (Eller kanskje ikke? Mia Gundersen har en veldig overdreven stavangersdialekt fra før.) Jeg føler nå at å flytte til en bakketopp kanskje ikke var verdens lureste ide. Neida, jeg trives alt for godt til å klage over noe så simpelt som et hakkete tv-program, som forøvrig hadde med en gjeng ekskriminelle machomenn som må være verdens teiteste kristne. Eks-kriminelle som har blitt frelst, som hopper rundt på scenen og viser musklene de fikk av det harde livet i fengsel. Hva er talentfullt med det? Fysj og fysj. Hadde jeg vært kristen hadde jeg blitt flau.
Fant også enda en ting å klage på når det kommer til Norske Talenter. Hvorfor i all verden har de pause før alle har gjort sin greie? Er det ikke veldig uheldig å være en av de to siste da? De må få mye mindre stemmer på grunn av mye dårligere tid til å stemme på dem på. Urettferdig. Heldigvis var disse teite machomennene en av de to siste innslagene. Da kommer de i hvertfall ikke videre.

Dårlig signal på tvn gir meg bedre tid til å endre layout på bloggen. Følte det gamle bilde av meg på headeren ga litt feil inntrykk av meg selv. Jeg oppdaga plutselig at jeg så ut som Barbie på dop, noe jeg føler ikke passer helt til meg som person. Nå passer headeren mye bedre. Layoten er nå meg og min vannmelon. Vannmelon er knall. Trenger ikke si mer om det nå, det har jeg allerede skrevet et langt innlegg om. Min nye layout er også knall. Det kan jeg skrive et langt innlegg om nå, men det gidder jeg ikke. Jeg gidder heller ikke ha «Jeg har ny layout» i tittelfeltet. Dere er vel ikke så dumme at dere ikke ser at jeg har ny layout. Dere trenger vel ikke få det inn med teskje.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.