Sala i vårsola.>

Endelig litt vår! I dag er det sol og null vind. Det er vel den deiligste dagen som har vært her på lenge, og her er et par bilder av Sala som koser seg i solen. Eller, vel… Solen er ikke alltid praktisk for oss mennesker, og ikke for hunder heller. Å få sola i øynene er aldri hyggelig. Sant nei, Sala? Men, det ble et utrolig søtt bilde. (se bilde nr.1.)

salasol
salavovven

I dag har jeg og Kaj vært på Hitra. Hitra er naboøya til Frøya. Frøya er øya jeg bor på. Der shoppa jeg litt klær. Eller, endel klær faktisk. Ikke bare litt. Bilder kommer senere. Skal prøve på alle klærne på nytt etter at jeg har vært ut å gått tur i den deilige sola. Jeg prøver alltid klærne jeg har kjøpt når jeg kommer hjem. Det er en Dreatradisjon, kan man på en måte si. Det er da jeg virkelig skjønner om jeg har vært kjempesmart, eller helt motsatt – kjempedum. Krysser fingrene for at jeg har vært smart i dag. Det er så trist å føle at man har brukt penger forgjeves. Jeg hater det.

Må bare minne om min kommende videoblogg. Prøvde å lage en imorrest, men fikk ikke lyd på webcam. Vet ikke om det er meninga det skal være lyd når jeg filmer med det, men det får så være. Skal finne frem et digitalkamera jeg kan bruke. Det blir nok videoblogg etterhvert. En på trøndersk.
signatur drea>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.