Klesskapsopprydding.>

Pent ord. Klesskapsopprydding. Har rydda litt i klærne mine i dag. Eller rettere sagt, Kaj rydda i klærne mine. Jeg kom hjem fra skolen og vips: klærne lå ikke lenger i de ekle posene. Snille, snille, snille Kaj. Stakkars klærne mine. Lå i store plastposer alt for lenge. Sånn er det når man flytter. Glad jeg ikke er et klessplagg…
Uansett; nå har jeg fått litt oversikt over hva jeg faktisk har, hva jeg ikke trodde jeg hadde og hva jeg har glemt at jeg hadde. Skal selvfølgelig rydde mer i klærne mine; jeg venter bare på garderobeskapet fra Ikea. Gleder meg, gleder meg.

Fant litt klær fra byttekvelden med jentene også, som jeg enda ikke har brukt. Det er forresten et godt tips. Har du mye klær du ikke bruker? Mye klær som bare ligger i skapet og tar unødvendig mye plass? Jeg regner med du har det. Jeg regner med vennene dine også har det. Hvorfor ikke møtes en kveld og bytte klær? Gjør som oss; ha koslig byttekveld med god mat, god drikke, mye klær og selvfølgelig frukt til dessert. Kjempekoselig og kjempelurt.
Å ha en sånn kveld som vorspiel før fest er virkelig ypperlig. Da kan man bytte klær, kle seg skikkelig stilig, sminke seg sammen og dra på fest! Man blir definitivt festens høydepunkt. ^^

Både toppen og skjørtet på bildet under er fra byttekvelden. Syns det ble fint, jeg! Skoene, beltet og veska har jeg derimot bytta mot penger på butikk. Jeg elsker  både veska og skoene. Elsker rødfargen. Rødt er så fint!

Vel, nå kommer Kaj straks hjem fra jobb. Da skal jeg legge fra meg pc'n. På tide uansett. Ha en fin kveld!
signatur drea

nyklr11

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.