Føler du deg ikke pen?>

Har du en dårlig dag? Føler du deg ikke så pen og nydelig som du kanskje burde? Føler du presset av å hele tiden se fantastisk ut, akkurat som stjernene? Strever du etter å se så fantastisk ut på bilder som modellene og stjernene gjør? Vel, da bør du ta en titt HER.
Dette er VIRKELIG sjokkerende. Virkelig verdt å ta en titt her.

Når du har kommet inn på siden går du til portofolio, link øverst på siden. Deretter trykker du på et bilde. Bildet kommer opp, og om du har musen over bildet vil du se bildet før redigering. Om du ikke har musen på bildet vil du se bildet etter retouch og redigering.

Føler du deg litt bedre nå?>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.