Ha det, Bosse

Jeg har tatt det kjempevanskelige valget og omplassert Bosse. Men, når man først føler seg nødt til å gjøre et så vanskelig valg, er det godt at man finner et perfekt hjem for han som jeg har gjort. Nå skal Bosse kose seg på en gård i Sparbu med en kjempefin familie og mammaen sin Clara! Gjensynsglede der, altså. Så, hvorfor gjør jeg dette valget? Jo, fordi det krever så ekstremt mye av meg å være alenemamma til to barn under tre år OG gi Bosse det han både fortjener og trenger. Og fordi jeg er nødt til å trekke i bremsen før det er for sent. Er det én ting jeg virkelig ikke vil, så er det å bli så utslitt at jeg blir sjuk igjen. Det kan jeg ikke risikere. Jeg har kommet til et så bra sted mentalt, og der har jeg store planer om å holde meg! Da må man i blant ta kjipe drittvalg som gjør skikkelig vondt, men som antagelig er til det beste for alle på sikt. Som jeg kommer til å savne ham! Men, heldigvis er jeg overbevist om at han får det helt utmerket i sitt nye hjem. ♥

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.