Tips til treningstights?

Åh, jeg er så glad for at både jeg og søstersen endelig har fått ordentlig treningsmotivasjon! Det er så godt å merke forskjell! Se forsjell på kroppen. Se at musklene blir mer og mer markerte og tydelige! Enn om jeg var like motivert til å blogge … haha! Jeg orker ikke sminke trynet så ofte, og da får jeg ikke akkurat kjempelyst til å ta bilder til bloggen, og uten bilder, blir det dårlig med blogging. Så, sånn er det. Kanskje det får være neste mål. Blogge oftere og bedre.

Apropos trening, så trenger jeg nye treningsklær! Jeg har kun én eneste treningstights som ikke er slitt, gjennomsiktig eller stygg, så jeg er pent nødt til å bestille meg et par nye. Er det noen som har noen gode tips til noen treningstightser som er bra? Som ikke blir gjennomsiktige på ræva? Helst noen som er høy i livet, det liker i alle fall jeg best. Legg igjen tips i kommentarfeltet, så blir jeg ordentlig glad! Hugs. ♥

Del

4 Kommentarer

 1. Carro
  april 4, 2018 / 19:57

  Flink!!! Du ser tynnere ut. Ang tights så liker jeg we are fit sine. de er ordentlig gode! :-)

  • Drea
   Forfatter
   april 4, 2018 / 20:09

   Rart om jeg er tynnere, har spist sjukt mye godis i det siste, haha! Men skjerpings fremover nå! :D Takk for tips, er faktisk We Are Fit jeg har på her! Digger den! Mulig jeg bestiller fler fra dem, ass! :)

 2. Anonym
  april 5, 2018 / 06:31

  We are fit Black squad er bra. Men min all time favoritt er Reebok lux high rise!

  • Drea
   Forfatter
   april 5, 2018 / 10:11

   Åh, takk for tips! :D Skal sjekke den ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.