Tøffelfredag

helg5 tøffflhelg4fredag

Jeg er tydeligvis litt kamerasky i dag, ser jeg. Ser ikke i kameraet på noen av bildene! Det er litt rart. Men ohwell. Dette er min fredagskveld. Tøfler, daffeklær (og om du tror det blir kaldt med shorts, har du helt sikkert glemt at jeg har verdens beste varmepledd i sofaen), musikk, TV og kos med Gizmogutt. Grunnen til at han ble med på alle bildene er egentlig at han blir så jævla plagsom hver gang jeg skal ta bilder av meg selv, og hopper opp for å leke. Så. Da måtte han bare bli med, da. Men det er kos det, altså. Alltid godt med litt Gizmokos! Men anyhow – jeg har i alle fall tenkt å starte helgen på rolig vis, så får jeg heller ta resten av helgen som den kommer. Og for en gangs skyld, så føles det bare digg. God fredag. 

Del

2 Kommentarer

  1. februar 7, 2014 / 16:19

    Kos deg masse med helg Drea! Jeg fikk skikkelig vårstemning av bildene dine forresten. :-)

    Klem <3

  2. februar 7, 2014 / 19:39

    Nydelige bilder, elsker lyset! Håper du får en fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.