Første bandslipp til Pstereo 2012!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Pstereo 2011. 

I dag ble de første bandene som skal til Pstereo neste år røpt, og i den forbindelse har jeg laget en egen Spotifyspilleliste med musikk av bandene som kommer. Kult, hæ? Sjekk det ut og subscribe, så holder du deg oppdatert på hvilke band som dukker opp og du blir kjent med musikken. Win-win! Jeg gleder meg i alle fall ekstremt mye til ny Pstereofestival, og det har jeg egentlig gjort siden 21. august i år. Og jeg har allerede begynt å grue meg til den er over også, for om du husker innlegget mitt om postfestivaldepresjon så skjønner du hvorfor. Iiiik. Neida. Det går så fint, så. Men ja, subscribe til spillelista for å holde deg oppdatert! Første bandslipp er jeg veldig fornøyd med, og jeg håper virkelig noen av mine norske favorittband dukker opp også. Time will show! Hugs. 

Del

5 Kommentarer

 1. desember 2, 2011 / 13:15

  Gleder meg så sykt masse :-D Blir herlig å høre Team Me live igjen, og ikke minst Jonas Alaska! Men gleder meg til alle, og se hvem flere som kommer.

 2. desember 2, 2011 / 18:28

  Looove it! :) Du er så flink! :D Du får virkelig glimtene fram!

 3. desember 3, 2011 / 02:04

  Jeg vil se mere Kråkesølvbildeeer! :D

 4. desember 3, 2011 / 22:55

  JAAA RAGAA :D:D:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.