Death from Above 1979.

PhotobucketPhotobucket

Death from Above 1979 @Pstereo 2011.

Ting har begynt å gått opp for meg. Hva jeg har kastet meg selv ut i. Jeg har blitt fulltidsstudent i tillegg til å være selvstendig næringsdrivende og mamma (uten førerkort og med barnehageplass ti minutter med buss i feil retning i forhold til skolen), og jeg innser nå hvor hektisk det kan bli om jeg ikke blir litt mer strukturert snarest. Så de siste dagene har jeg faktisk skrevet liste over ting jeg skal få gjort unna for hver dag, og selv om jeg ikke stresser noe særlig mindre av det så får jeg i alle fall unnagjort ting mer effektivt enn før. For med sånne lister så husker jeg i alle fall hva jeg skal og bør gjøre til envher tid! Ikke dumt. Slett ikke dumt.

Kanskje det kurerer nattesøvnproblemene mine etterhvert også? Jeg har begynt å våkne opp hver andre time skjønner du. Setter meg opp i senga med et rykk, akkurat som du ser mennesker med mareritt gjør på film. Bare at jeg ikke har mareritt, da. Eller… Telles stressdrømmer? Du vet, sånne drømmer hvor du aldri kommer frem dit du skal, hvor du sovner av eller hopper på feil buss eller ikke rekker bussen i det hele tatt eller… Ja, du skjønner tegninga. Dessuten sjekker jeg vekkeklokka på mobilen minst fire ganger i løpet av natta, bare for å forsikre meg om at den fremdeles står på og ikke har slått seg av helt av seg selv. Noe den selvfølgelig aldri gjør. Det er litt rart egentlig. Jeg kutter stadig ned på antall nattetimer, men allikevel kjennes natta mye lengre ut enn før. Det sier vel nok om hovr lett jeg sover. Og hvor mange ganger jeg våkner. Jaja. Jeg fungerer da. Og mamma; no worries. Det går bra! Jeg er for det meste veldig glad og fornøyd, og litt stress må jeg nesten bare lære meg å tåle om jeg skal komme dit jeg vil. Og det skal jeg jo. Fnis. Hugs!

Del

11 Kommentarer

 1. mamma
  august 29, 2011 / 21:09

  Ja akkurat!Å være mamma er å bekymre seg- det tar liksom aldri slutt – nye faser, nye bekymringer……jeg gleder meg til dere kommer i 50-års alderen,- da må det vel bli bekymringsfritt?!! :)

 2. Drea
  august 29, 2011 / 21:26

  Femti!? Du, jeg skal være pensjonert rik og berømt som tredveåring, jeg! Og bare ta bilder når det passer meg, og DET er vel så nærme bekymringsfritt som det kan bli! Og du – hardt arbeid og stress hører med til livet det også vet du. Og for all del, det kunne jo strengt tatt vært verre enn som så! :)

 3. Nina
  august 29, 2011 / 23:32

  Hva studerer du? :) Bare morsomt med litt «stress» i hverdagen. Det viser at man lever og har mange baller i luften! :D

 4. august 30, 2011 / 09:21

  Synes det høres litt skummelt ut jeg :P Selv om man liker alt man gjør så kan det jo bli for mye også. Pass på så du ikke går på en smell! :)

 5. M
  august 30, 2011 / 11:57

  Jeg har sovet 4-5 timer hver natt i 6 måneder. Det gjør noe med deg – så ikke la natta vinne.

 6. august 30, 2011 / 14:52

  amazing shots drea! really love your blog! <3

 7. august 30, 2011 / 15:55

  Todo lister skal jeg også begynne med! Veldig lurt! Har det kanskje ikke like hektisk selv, men mange legetimer og slikt som jeg er veldig flink å glemme! :P

  Du må få deg bil og lappen! :D

 8. august 30, 2011 / 20:00

  Man klarer alt man vil:-D Og er det noen som har pågangsmot, så er det ihvertfall deg:-)

 9. august 31, 2011 / 19:19

  Aff, dette har jeg også slitt med en stund. Spesielt når jeg begynte på skolen igjen nå, etter å ha vært hjemme en god stund uten noe spesielt å gjøre. Haha, blir superstressa, vet du! Med en gang jeg kommer hjem, pakker jeg klar skolesekken til dagen etterpå… Noe som egentlig er ganske dumt siden jeg trenger diverse ting oppi sekken senere på kvelden… Uff. Stress er bra i små doser, men pass på så du ikke stresser deg syk ;)

 10. Ann Sissel
  september 2, 2011 / 00:01

  Henger meg på Bentes kommentar her jeg. Når nattesøvnen uteblir er det et signal (ofte er det det i allefall) om at kroppen ikke har det helt som den hadde tenkt. Husk å ta deg tid til å stoppe opp å «lukte på blomstene» innimellom også da. Stress er ikke bra over lange perioder, og kan sette seg skikkelig i kroppen. Uansett, masse lykke til med alt du gjør på. Du er flink!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.