Konfirmanten Julie.

PhotobucketPhotobucket

Her kommer tre bilder fra konfirmasjonsfotograferinga jeg hadde med fine Julie. Jeg redigerer bilder så mye jeg klarer, men hånda mi krever pause rimelig ofte. Kjedelige greier. Håper virkelig den blir brukbar snart, for nå er jeg drittlei av å være venstrehendt. Det kler meg dårlig. Nå skal jeg og Vilja leke litt, hun roper på meg fra rommet sitt. Hugs!

Del

5 Kommentarer

  1. juli 28, 2011 / 12:01

    Flink! :D Fine bilder, og fin jente :)

  2. juli 29, 2011 / 19:19

    Kjempefine bilder :)

  3. august 9, 2011 / 11:48

    Så utrolig søt jente! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.