Hello, is it me you’re looking for?

Photobucket

Heihei! I går oppdaget jeg plutselig at det ser ut som at jeg har klipt meg på dette PhotoBooth-bildet, og helt siden da har jeg fått et lite urge om å klippe meg. Noe sier ja, gjør det, gjør det, mens en annen del av meg sier du vet hva som skjer når du klipper håret kortere igjen. Du kommer til å angre! Skulle ikke du ha langt og flott rosabloggehår? Så der har dere problemstillinga of the day. Kunne det blitt noe vanskeligere?

Ellers vil jeg fortelle at jeg møter på byens snilleste og byens slemmeste bussjåfører annenhver dag for tiden, og om de bare hadde mikset sammen humøret sitt så hadde alle vært sånn passe glade, istedet for å være som sol og måne som nå. I dag smittet det dårlige humøret over på meg, da jeg på grunn av en gretten bussmann måtte stå på bussplassen på Ringvål (som er så øde som du får det!) i -2 grader i en haaaalvtime før jeg fikk Liliann til å kjøre meg. Det var da dagens andre tøffe utfordring/dilemma oppstod, dere. Skulle jeg ofre kalde fingre for litt underholdning i form av å trykke litt på iPhonen mens jeg venta, eller skulle jeg varme fingrene og droppe underholdninga? Livet er hardt, dere. Hardt sier jeg. Jaja.

Og sånn btw; WordPress har hatt store problemer siden i går, så det er ikke sikkert dere får kommentert i dag heller. Det funket i alle fall ikke i går, og heller ikke tidligere i dag. Plagsomt. Men nå stikker jeg på jobb for kvelden. Ciao.

Nå er bloggen friskmeldt! Finally. Så nå er det bare å kommentere i vei, altså. What to do with the hair?

Del

9 Kommentarer

 1. mars 30, 2011 / 14:52

  gjør det, det så dritfint ut!! :D

 2. mars 30, 2011 / 15:16

  Jeg synes du kledde det veldig godt! Do it :)

 3. Drea
  mars 30, 2011 / 18:48

  Takk, dere! Men… tørr jeg? :b

 4. Hilde
  mars 30, 2011 / 21:47

  Jeg tror du ville kledd det! Har selv nettopp klipt bort mine lange lokker til fordel for en skulderlang frisyre. Merkelig nok angrer jeg ikke ett sekund, er heller superfornøyd :)

 5. Stine S
  mars 31, 2011 / 10:16

  Jeg stemmer for at du skal klippe deg :) Synes det ser superfint ut, og dessuten vil vi ikke ha noe av at du skal se ut som en rosablogger!

 6. Drea
  mars 31, 2011 / 10:19

  Stine S: hehehehe! :D Jeg ser kanskje litt mer voksen ut med den sveisen der. :b

 7. mars 31, 2011 / 12:30

  Syntes i alle fall at du kledde det! Men det er jo som venninna mi sa; «Det er bare hår. Men det er på hodet ditt.» ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.