Interesting updates on my life.

Photobucket

Tjohei! Ikke så veldig mye nytt å meddele for tiden, men jeg kan jo fortelle veldig interessante ting som at jeg eeendelig har fått fiksa håret mitt litt igjen! Nå er jeg ikke superblekeblond mer, men litt mer… voksenblond. Jeg (eller rettere sagt; frisøren) stripet håret mitt i en farge som er neeesten helt lik som etterveksten, så da ble det så fint, så fint. Nå slipper jeg både ettervekst OG hårfarge fremover! Fantastisk. Ellers kan jeg fortelle at jeg er på Frøya for øyeblikket, og jeg er her for å rydde ut det siste fra huset som vi endelig har fått solgt. Jeg åker tilbake til byen på tirsdag, og da er det ny Viljauke. Jeg kan også fortelle at vi feiret Viljas toårsdag i går, og det ble en suksess. Hun fikk både ny dukke og dukkevogn, Timmyfilm, en feit bamse og en Timmybamse. Hun var i ekstase! Gøy, gøy.

Jeg kan også fortelle at jeg spiste Sushi for første gang på fredag, og hadde det kjempefint med en finfin gjeng. Og heeelt til slutt kan jeg fortelle at jeg er litt slappings i dag, og at det er på grunn av litt mye alkohol i løpet av natta og litt lite søvn at jeg skriver et så enormt rotete innlegg nå. Hjernen fungerer ikke helt i dag. Så nå skal jeg prøve å våkne til litt. Later! Hugs.

Del

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.