A Luxury Problem?

Det er lørdagskveld og jeg tilbringer den foran macen og photoshop. Jeg har Kaj ved siden av meg, og selv om vi ikke sier så mye så er det allikevel godt å være i samme rom. Døgnet har for få timer. Jeg føler jeg ikke rekker alt jeg bør gjøre, og det stresser meg. Jeg er en sånn person som blir helt oppslukt i det jeg holder på med, og jeg klarer ikke slutte å tenke på det før det er ferdig. Ting kan være så gøy at jeg kan holde på med det i timesvis uten å merke at tiden har gått overhodet. Jeg kan også ligge i senga i timesvis og ikke få sove på grunn av ting som distraherer meg, ting som jeg bare er nødt til å fikse med en i fare for å glemme det til i morgen. Dermed sniker jeg meg tilslutt ut av soverommet for å gjøre det jeg må gjøre, som kan være å beskjære et bilde, klippe tåneglene eller skrive ned noe jeg følte var ekstremt smart på daværende tidspunkt, og når jeg returnerer til senga igjen sovner jeg som en stein på mindre enn tre minutter. Da først kan jeg slappe av. For tiden har jeg mange slike kvelder, for jeg er altfor opphengt i fotograferingen jeg holder på med. Det er rett og slett altfor, altfor gøy.

Del

Kommentarer

 1. november 14, 2009 / 23:04

  Jeg har det akkurat likedan som deg, bortsett fra at jeg stresser med alt det jeg ikke synes er gøy… Det må jo være helt herlig å ha så mye gøy å drive med! :)

 2. Tina
  november 14, 2009 / 23:19

  Har du egentlig tid til ungen din?

 3. Drea
  november 14, 2009 / 23:28

  Tina: selvfølgelig! :) Hun kommer jo selvsagt først! Men jobbe må man også, for penger trenger man. :) Kaj har permisjon nå, så da jobber jeg litt på dagtid og så tar jeg resten på kveldstid når hun sover! :)

 4. november 14, 2009 / 23:46

  Ofte er det bare herlig å være i samme rom som en person uten å si så mye :)
  Håper dere har en flott lørdagskveld!

 5. november 15, 2009 / 01:38

  Åh, det virker som foto er en sann lidenskap for deg. Du er heldig som har funnet et yrke som du elsker så høyt og er så talentfull i :)

 6. Helene
  november 15, 2009 / 02:44

  Blir så inspirert av bildene dine og ditt arbeid så har begynt å leke med photoshop selv. Kan holde på hele natta! er jo så arti! Så kjenner meg godt igjen her :)

 7. november 15, 2009 / 14:03

  Hei!
  Jeg lurer på hvordan du fikk ELF-børstene til Norge da det bare står at de kan sendes til USA og Canada?
  Tuuusen takk hvis du svarer :D
  (Bloggen din er kjempebra og du er utrolig flink til å ta bilder!)

 8. november 15, 2009 / 15:35

  Hehe, akkurat sånn er jeg også! Kan ligge i timesvis å tenke på ting jeg burde ha gjort, og da er det egentlig like greit å bare stå opp å gjøre de! ;)

  Det må være så gøy å kunne jobbe med det du virkelig brenner sånn for!

 9. november 15, 2009 / 16:50

  Jeg har det på akkurat samme måte, blir så opphengt i ting :)

 10. november 15, 2009 / 17:27

  Jeg skjønner akkurat hvordan du føler det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.