Something new.>


Ny jeans og nytt skjerf.

I dag har internett vært borte, jeg har vært kjempetrøtt, og vi har vært på handletur på Hitra. Jeg fikk kjøpt meg en ny bukse, et nytt skjerf og en paraply, og noen nye nattdrakter og bukser til Vilja. Sala fikk mer hundemat og ørerens, så nå blir hun nok glad vil jeg tro. Ja, i dag tok vi shoppingen helt ut dere. Nei, æsj. Jeg er utrolig uinteressant i dag. Jeg er for trøtt til å være kreativ, så da får dere nøye dere med litt syt og kjedelige bilder. Ufattelig trist og kjedelig, men bedre enn ingenting. Nå skal jeg spise jordbær med fløte og sukker, og kose meg med Kaj og Vilja. Rett og slett. Hugs!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.