Kommentargodkjenning.>

Nå er jeg smålei av kommentarer fra en eller annen «Petter» som skriver at Britney Spears er død, jeg er smålei av kommentarer fra anonym hvor det står «se meg runke!» med en fancy link som bare kåte fjortenåringer orker å trykke på, og jeg er smålei av kommentarer som bare reklamerer for sin egen blogg eller annet tullball jeg ikke vil reklamere for uten å bli spurt. Nå høres jeg kanskje sint og bitter ut, men come on. Hvorfor orker dere? Jeg orker i alle fall ikke trykke inn på linker fra verken Petter eller anonym, og jeg får ikke akkurat superlyst til å besøke bloggen din om alt du skriver er «Besøk bloggen min og kommenter!» heller. Det er ikke et bra triks. Derfor har jeg nå bestemt meg for å godkjenne kommentarer før de publiseres. Utrolig teit, utrolig irriterende og det burde være utrolig unødvendig, men nok er nok. Sådetså. Jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg orker denne godkjenninga, men jeg prøver det i alle fall. Syns du jeg er streng nå?

Dagen i dag har vært en god dag, mye bedre enn i går. Jeg er fremdeles litt trøtt og sliten, men har slappet av totalt i dag. Vilja har grått mindre før hun sovner etter at jeg bestemte meg for å sette på rolig musikk til henne, så det skal jeg fortsette med. Jenta har allerede god musikksmak! Fantastisk. Forhåpentligvis fortsetter hun å gråte mindre også. I kveld er det egentlig babysvømming, men vi får se an timingen. Går det, så går det. Går det ikke, så dropper vi det. Jeg orker ikke stresse med en rasende Vilja i garderoben slik som sist. Det var fælt. Nå snart skal vi spise Pitapizza (vår nye middagsfavoritt). Ciao, ciao.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.