Love will tear us apart.>


Joy Division – Love will tear us apart.

God kveld! Har masse problemer med bloggen i dag, så det blir bare litt kveldsmusikk denne søndagen. Herlig sang som jeg aldri blir lei av. Vakker, vakker musikk. Nå sitter jeg, Kaj og farmor og ser Rosenborg-Brann. (Det er vel ikke vanskelig å vite hvem jeg heier på, trønder som jeg er.) Jeg er supertrøtt, for Vilja sov litt dårlig i natt. Det resulterte i at jeg sovnet litt på sofaen for litt siden, og når jeg sovner på sofaen forblir jeg trøtt uttover hele kvelden. Jeg våkner på en måte ikke helt før over natta. Dermed skal jeg tilbringe resten av kvelden akkurat her jeg sitter nå, og jeg skal kose meg med kakao og de siste safarikjeksene som er igjen etter helga. Kos dere med denne herlige sangen, og ha en fortsatt fin søndagskveld. Hugs.

>

Del

Kommentarer

  1. Tina
    desember 21, 2009 / 19:10

    Love. Love will tear us apart. Again. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.