Secrets deluxe.>


Ny t-skjorte fra Gina Tricot.

God dag! Jeg skulle til å si «ny uke, ny energi», men så kom jeg på at det er tirsdag. Ikke mandag. Ikke lett å holde styr på dagene. I alle fall ikke hver dag. Så da blir det ikke ny uke, men ny tirsdag og ny energi. Jeg føler meg veldig energisk i dag. Snart kommer Kaj hjem, og da skal vi på trilletur. Fin måte å få ut litt energi på. Egentlig har jeg veldig lyst til å bare løpe. Løpe langt. Løpe til jeg nesten spyr. Snart. Ikke enda, men snart. Må nok vente til kroppen min og jeg er enige først. Det er fint å være enig med seg selv. Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.