Festivalsommer for meg og deg.>

Jeg skal på festival i kveld! Hurra, hurra. Det er visstnok ingen Slottsfjellfestival med verken Kent eller Kaizers, men det er Frøyafestivalen med Kurt Nilsen, Michael Wiehe og… ikke så mye mer. For å si det som sant er; jeg hadde gitt fem Kurt Nilsen og Fem Michael Wiehe for å ha sett Kaizers i stedet. Men, det er ikke mulig, så da får jeg bare nøye meg med disse to. Det blir sikkert gøy likevel, for jeg skal ta med kameraet og knipse masse fulle mennesker. Det er alltid gøy. Jeg må forresten få klage litt også. Festivalpass for denne festivalen koster hele nihundre kroner. Jeg kunne nesten liksågodt dratt til Roskilde, for det er ikke store forskjeller på prisene og jeg vil påstå at Roskilde har mer å by på enn Åge Aleksandersen, Kurt Nilsen, Michael Wiehe og Hellbillies. Selve ølprisene i Danmark  Men, men. Jeg har da råd, så jeg bør holde kjeft. Det finnes faktisk mennesker som har større grunn til å klage på høye priser enn meg.

Beste festivalopplevelse?>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.