Alt jeg har å si hurra for i dag.>

Jeg har vært fraværende fra bloggen fra i går og helt til nå, og det er selvfølgelig for at jeg har vært opptatt med tv-intervjuer, radiointervjuer, viktige middager og annen VIP-virksomhet. Eller jeg kan si det på denne måten: jeg har vært sliten, trøtt og lat, og har dessuten tilbringt hele denne dagen på jobb på SFO. Glamorøst? Vel, om grinende barn, is på pinne og Svein og Rotta er glamorøst, ja, da har jeg nok levd dagen svært glamorøs.

Før jeg skal slukne på sofaen (les: falle inn i koma), skal jeg fortelle om alle tingene jeg har å si hurra for i dag. Det er utrolig mange, det. For det første ble jeg og bloggen min nevnt på Radio Norge i dag. Det fikk jeg selvfølgelig ikke med meg, men jeg fikk høre om det ganske så kjapt. Stilig. Jeg liker det. Deretter har Kaj fikset pc-skjermen min. Nå er den hel! Den har ikke lenger store svarte felt som står i veien for alt det interessante jeg skal gjøre på internett. Nei, jeg snakker faktisk ikke om porno. Sånt driver jeg ikke med på dataen. Uansett: STORT hurra for ny pc-skjerm! Dessuten har Guitar Hero 2-spillet kommet i dag (det forrige ble ødelagt…), og Kaj har kjøpt masse godt til meg. Han har kjøpt jordbær, rundstykke og is. Alt jeg trenger for å overleve resten av dagen helt til Kaj kommer hjem fra jobb i kveld.

Så, dette ble egentlig et kjedelig innlegg, og ganske så bildeløst også. Ingen fancy bilder fra min glamorøse hverdag. For å veie opp for dette kan jeg kanskje avsløre vinneren av konkurransen. Det skal jeg gjøre nå. Vinneren tippet ganske nært det som er rett, og var bare fire dager unna, faktisk. (Det skal selvfølgelig være seks dager. Ikke fire. Jeg bør sove NÅ.) Denne personen heter…*Barampam psshh*

Anne Martha.

Anne Martha tippet 14. mai, og Sala har bursdag 20. mai. Gratulerer så mye med smykket fra Betties Galleria. Jeg skal få Bettie til å sende det så raskt som mulig. : ) Takk til alle dere som deltok. Bedre lykke neste gang.

Helt til slutt, for å spre litt positivtet rundt omkring til alle som leser.

Hva har dere å si hurra for i dag?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.