Min sang er rusten, og min hals er sår.>

Ja, det er virkelig sant. Sangen min har vel kanskje alltid vært rusten, men nå er halsen min virkelig sår også. Konserten i går var utrolig. Da mener jeg virkelig utrolig. Noe så bra har jeg vel bare sett en gang før, og det var selvfølgelig sist jeg så Kaizers live. Jeg og Nora dro rett fra skolen til byen. Ankom Trondheim klokka åtte, og dro rett på vorspiel til Noras søskenbarn. Dro relativt seint til samfunnet, hele tredve minutter etter at konserten faktisk startet. Det vil selvfølgelig si at vi gikk glipp av oppvarmingsbandet, men det ser jeg ikke på som noe problem. Jeg var der for å se Kaizers, jeg. Ikke et eller annet oppvarmingsband. Uansett; ulempen med å komme så seint er at det er rimelig fullt og trangt foran scenen. Men, ingen ulempe er stor nok til å gi opp, så jeg og Nora stod raskt midt i denne klynga, og ikke lenge etter det var vi faktisk på rekke nummer to. Ikke verst. (Jeg vil herved beklage alle uheldige som enten fikk en albue i ansiktet, en hæl på tåa eller som ble lugget litt i håret. Dere burde vel vite hva Kaizers gjør med en? Er jeg unnskyldt?)

Hadde med kameraet til Trondheim, men la det heldigvis igjen på vorspielet. La igjen hele veska, og det er jeg skikkelig glad for. (Kanskje jeg nå skal beklage til den uheldige som, i motsetning til meg, hadde tatt med seg veska si, antagelig med mobil eller kamera i, som jeg så uheldig kom til å tråkke på. Jeg vet ikke helt hva jeg tråkka på, men det sa i hvertfall «knas».)

Vel, vel. Kaizers er og forblir ikke bare Norges, men også hele verdens beste liveband. Det mener jeg med handa på hjertet. Ingen tvil. I love, love, love, love, love, love, love, love, love Kaizers! Gøy, gøy, gøy!
Kjøpte forresten både ny t-skjorte og genser, og bilder kommer selvfølgelig senere.

Trykk på bildene for større versjon. Vi har, for the record, ikke vært i bassenget eller noe, men konsert. Slik så vi ut etter konserten. Gjennomsvette, bustete og usminka. Vakre!
Bilde nummer tre er Nora dagen etter konserten. I'd like to call this picture «En solstråle, tre løvetann.»

nora og djea p tur 011nora og djea p tur 007nora og djea p tur 023

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.