Første bilde fra fotoshooten.>

Da har jeg hatt en liten photoshoot. Det ble ikke en særlig bra en; manglet lys og jeg vil påstå at kamerablitzen er ganske så, let's face it, rævva. Rett og slett. Skal fikse mer lys imorra, og da skal jeg selvfølgelig også hente parykkene mine. De er mye kulere å ta bilder med! Morsommere å ta bilder av andre også; liker ikke å ta bilder av meg selv med selvutløser. Jeg ser så rar ut. Barnslig, sort of. Flaut.

Uansett; fikk gode ideer til i morgen, og det var vel hele poenget. Skal lage meg ny header imorra. Skal ha rosa parykken på, selvfølgelig, og så skal jeg redigere bildet slik at jeg får like rosa lepper. Det kommer til å bli knall. Bare vent og se! Kommer nok kulere bilder imorra enn i dag. Blir så fort sliten også; kneet er ikke helt godt enda. Det skulle da egentlig bare mangle siden jeg har hatt en korsbåndsoperasjon, men jeg har likevel store forhåpninger om at jeg skal bli bra mye raskere enn alle andre… Sånn er det alltid.

Her er ett av bildene jeg har rukket å sett litt på fra i dag. Tok faktisk ikke så mange bilder heller. Så, gleder meg mer til imorra, da blir det nok bedre.

fashion emergency

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.