Bjørnis-shoot med to små modeller

Jeg skulle ta noen bilder av kidsa i disse fine Bjørnis-joggedressene, men det viste seg at Bjørnisklær ikke er helt like i størrelsene som andre klær, haha! Så de ble litt vel store… (Så om du tenker å kjøpe Bjørnis-klær; gå for en størrelse mindre enn barnet vanligvis bruker!) Men, jeg må jo dele bildene allikevel, siden disse to er så søte! Forresten, se hvor ulik hudtone de har! Det er så snålt, haha! Tomine har jo faktisk grønne øyne. Elliot har blå, og er like bleik som meg. Ehee… Anywaaaays, jeg skal ta kveld. Jeg er så trøtt for tiden, både Tomine og Elliot sover dårlig, så jeg føler meg litt som en zombie these days. Liksågreit å komme seg tidlig i seng og sikre seg en time eller to før nattesirkuset begynner. Hugs!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.