Pokerprat! (Podcast, NM, Coolbet-turnering med bounty på meg osv!)

Jeg er innom for å skrive litt om yndlingshobbyen min, poker! Først vil jeg prate litt om en podcast som heter Spillrådet! Som de sier selv; Spillrådet er en podcast som dreper myter fra spillverdenen og viser frem en unik åpenhet om det som rører seg i spill-Norge. Fire episoder er ute, og du kan høre på dem ved å trykke her. Jeg vil dessuten komme med et lite tema-ønske! Det hadde vært interessant om de pratet litt om hvordan corona-krisen påvirker spillbransjen, og også spilleglade mennesker der hjemme, på godt og vondt!

Her om dagen spilte jeg forresten NM i poker hos Coolbet! NM i Dublin skulle jo vært arrangert nå i disse dager, men jeg skulle jo ikke dit i år, for andre år siden 2012. Jeg grugleda meg til å følge action derfra på tv (fordi det er så ambivalent! Det er er jo gøy å følge med, men jeg vil jo helst være der selv og..), men så ble det altså avlyst på grunn av corona. Dessverre for alle andre, litt heldig for meg, som uansett ikke skulle dra. I stedet ble det satt opp to turneringer online. PLO (som jeg endte på 29.plass i, abuh!) og main event, som jeg spilte hos Coolbet. Jeg hadde litt trøbbel med å logge inn på kontoen, siden jeg aldri husker passord, men heldigvis er Coolbet utrolig gode på service! Så det ordna seg kjapt og jeg fikk spilt. (Eller … uheldigvis, kan jeg kanskje si, for jeg spilte dritdårlig og busta kjempefort. Aiai.. shame on me! ) Det er noe jeg liker skikkelig godt med Coolbet, forresten. Det er ikke bare et brand og masse standard vås, det er mennesker som sitter der og er klare for å hjelpe anytime!

Vel, siden jeg spilte så dårlig nå, så får jeg bare se frem mot neste NM jeg skal spille – enten det blir i Norge til høsten, eller om det blir i Dublin til neste år! Jeg må skjerpe meg om jeg skal cashe i NM en gang i livet … haha!

Så, en siste ting til før jeg gir meg! På onsdag 8.april klokka 19.00 i neste uke, er det Pokerfest med Drea (altså meg) på Coolbet. Om du slår ut meg av turneringen, får du 1000 kr! Turneringen koster €11 og er en freezeout. Jeg håper mange vil være med! Jeg tror i alle fall det blir gøy. Jeg suger i poker for tiden, og er dermed lett å slå ut! Haha. Jeg tror det blir gøy, jeg gleder meg i alle fall! Vi spilles! Hugs.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.