Ladies event i norgesmesterskapet i online-poker!

Hei, alle jenter som kaaaanskje er pittelitt interessert i poker! Som dere sikkert vet, så er jo jeg over snittet glad i å spille kort, og nå for tiden er det norgesmesterskap i online-poker! På førstkommende søndag spilles ladies event, som altså er en turnering kun for jenter. Om du har pittelitt lyst til å prøve deg i norgesmesterskapsammenheng, så er ikke dette feil tidspunkt å slå til på altså! Ladies er en turnering som er helt topp å spille – både live (hvor stemninga rundt bordene alltid er upåklagelig) og på nett. Turneringa spilles hos COOLBET klokka 20.00 nå på søndag den 19.januar, og koster €88! Om du ikke helt vet hvordan du skal registrere deg, er det bare å sende meg en mail på fotografdrea@gmail.com eller på facebook, så skal jeg hjelpe deg!

Og her kommer litt til dere jenter som allerede har litt kjennskap til pokermiljøet. Jeg har nemlig satt opp en del heads up-matcher til turneringa, og det er mulig å sette litt bets hos Coolbet!! Så, hvem av følgende to går vinnende ut av duellen? Her er mine heads up-dueller!
TRYKK HER FOR Å KOMME TIL COOLBET FOR Å SETTE BETS!

 1. Heidi Bekker vs. Silje Nilsen
  Vi må selvfølgelig sette opp fjorårets vinner i ladies online, Heidi Bekker, mot pokerprinsessa, Silje Nilsen, som kom på andreplass i main event på Gardermoen i 2015.
 2. Merethe Krohn vs. Tonje Cecilie Stallvik Brodin
  Den tidligere Coolbet-dronninga Merethe Krohn er oppe mot fjorårets runner-up i ladies event på Stokke, nemlig Tonje Cecilie Stallvik Brodin!
 3. Fiona Sand vs. Lise Wettavik
  Jentene med lik Let´s go-tatovering! Kan Lise slå formsterk Fiona, som nå nylig fikk en pen 5.plass i 4max knockout i online-NM?
 4. Maria Strømstad vs. Kjersti Antonsen
  Maria har reist og spilt en del de siste årene, mens sexolog Kjersti har laget podcast om sex! Har hun hatt nok tid til overs til poker, slik at hun kan hamle opp med Maria?
 5. Ylva Thorsrud vs. Elisabeth Hille
  Ylva har meldt at Ylva og Elisabeth skal spise god middag og spille sammen på søndag, så da er det jo perfekt å sette opp en liten duell mellom de to! Begge disse jentene har lang fartstid i pokermiljøet, og har flere gode resultater bak seg. En spennende duell med andre ord!
 6. Elisabeth Nordskog vs. Tonje Stoksvik
  Trønderduellen! Kan ganske ferske Elisabeth Nordskog slå mer erfarne Tonje Stoksvik? Dette er to jenter som så absolutt ikke er redde for å få chips inn i midten. Du vet hva de sier; «When in doubt, BET!»
 7. Julie Høyden vs. Cathrine Heien
  Hvem er egentlig dronninga av Bergen? Time will show!
 8. Heidi Røneid vs. Paula Ensink Lunderbye
  Sjakkekspert Heidi møter grunnlegger av Stig Moen fanclub!
 9. Tone Damli Aaberge vs. Lene Emilie Kathrine Bredeli
  To jenter som ser snille og uskyldige ut, men rundt pokerbordet er begge disse to nådeløse.
 10. Heidi Hangaard Karlsen vs. Marianne Lund
  To av Kløfta-jentene i nok en intern duell!
Del

1 Comment

 1. cathrine
  januar 15, 2020 / 03:14

  Blir spennende :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.