Flytting og lån

Som jeg har nevnt tidligere, så flytter vi til helgen! Flytting er pes, men det skal bli skikkelig digg å komme på plass. Nå bor vi midt i Trondheim sentrum, men vi flytter til Stavset på Byåsen – litt utenfor byen. Derfor trenger vi jo også bil, slik at Vegard kan komme seg hjem fra jobb i ukedagene. Det går ikke nattbuss i uka, så bil er helt nødvendig! Og skal vi ha bil, trenger vi hundebur. Shit, plutselig trenger vi en hel masse ting. Da er det ikke så dumt med et lite lån. Sjekk ut Zmarta.no om du er interessert i et forbrukslån! Av og til er det jo rett og slett bare nødvendig og fornuftig! Zmarta.no krever bare én lånesøknad, men sjekker opptil 20 banker og långivere, slik at man kan sammenligne og velge litt hva som passer best for en.

Inneholder reklame

Del

7 Kommentarer

 1. Tina
  mars 31, 2019 / 16:07

  TIL LESERE: IKKE TA UT FORBRUKSLÅN. det er dét dyreste lånet du noen gang kan ha.

  Andrea, dette er rimelig uansvarlig. :(

 2. Anita
  april 2, 2019 / 19:12

  Nei nei nei!! Reklame for forbrukslån???? Herregud så uansvarlig

 3. Anonym
  april 3, 2019 / 00:40

  Tuller du nå???

 4. Astrid
  april 3, 2019 / 07:32

  Enig med det de andre skriver her – dette er ikke greit og det skuffer meg at du annonserer for sånt.

 5. Tidligere leser
  april 4, 2019 / 23:41

  Ble målløs av dette innlegget. Du er voksen og burde vite bedre. Utrolig skuffende.

 6. april 6, 2019 / 04:20

  Nå ble jeg litt overraska. Jeg hadde i det minste lagt ved en advarsel eller noe i retning «les betingelsene nøye og vær sikker på at du har råd og kan nedbetale lånet over tid». Du har jo rett i at det ikke er noe i veien med å ta et forbrukslån i seg selv :) , men når det er så mange i Norge som gjør det på en uansvarlig måte og får gjeldsproblemer, så blir dette kanskje litt tankeløst.

 7. Drea
  Forfatter
  april 16, 2019 / 00:31

  Vel, jeg tok opp et lite lån nå, til bil, hundebur og etc, og jeg ser absolutt ikke noe galt med det. Jeg sier ikke at man skal ta forbrukslån til hva som helst, og jeg oppfordrer heller ikke til uvettig bruk av penger. Det er mulig å ta opp lån på en ansvarlig og ordentlig måte, uten å bli gjeldsslave og ødelegge livet sitt. :) Så får alle mene hva de vil om akkurat det. Jeg har aldri hatt problemer med å betale ned på lånet jeg har hatt.

  Jeg vil mao understreke at jeg ikke oppfordrer til å ukritisk ta opp forbrukslån.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.