Slik er hverdagen min these days

Dagene mine for tiden: Står opp (alt for) seint, spiser «frokost» med Vegard mens vi ser noe på tv, stikker på trening og blir dausliten, drar hjem, dusjer, Vegard lager middag, så spiser vi middag mens vi ser noe på tv, så må Bosse ut på tur nummer to for dagen (Vegard tar som regel den første på «morgenen»), så chiller jeg resten av kvelden med nettpoker og godteri. Haha! Og om jeg ikke vil sitte hjemme hele kvelden, så hender det seg at jeg stikker ut og er litt sosial og da. Enten det er en øl og litt dart eller litt live-poker. Standard hverdag her these days. Det er jo sommer og ferietid, og til høsten blir det jo mye mer å henge fingrene i, så kanskje jeg bare skal nyte litt ro når jeg først har muligheten. Jeg blir så fort stressa, og stress tåler jeg også ganske dårlig, så … ja. Å ha fokus på gode ting som trening og å ha det bra er egentlig helt greit om dagen, og kanskje også ganske viktig. Det fungerer jo! Viktig å ta vare på helsa, si. Hugs!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.