Treningsmotivert

treningsdrea1 helten treningsdrea2

I går klarte jeg virkelig ikke løfte armene etter trening. I videoen over ser dere siste set etter noen drita tunge set med tips på benk med 10 kg i fanget. Etter det her var det tomt for krefter. Haha! (Ikke spør meg hvorfor filmen ble så langt mot høyre, for det aner jeg ikke…) Og i dag? I dag sliter jeg med å gå uten å se ut som en seigmann. Føttene lever sitt eget liv. De lystrer liksom ikke helt. De rører seg, ja, men de… Bølger. Bølgebevegelser! Det er vanskelig å forklare, men jeg er helt sikker på at noen av dere som har trent skikkelig hard beintrening skjønner hva jeg prater om. God følelse, egentlig. Det er lenge siden jeg var like motivert for trening og et sunt kosthold som nå. Sist var vel da jeg var fit sist. Om tre måneder har det garantert skjedd mye med kroppen min. Jeg er sikker på at jeg begynner å nærme meg formen jeg var i da! Og til sommeren? Da er jeg enda mer fit! Det er litt digg å tenke sånn. At om tre måneder, da har jeg forandret meg mye. Man merker ikke noe fra dag til dag, heller ikke fra uke til uke, men plutselig snakker vi måneder, og vips! Så har ting skjedd uten at man egentlig har lagt merke til det. Yay!

Share:

2 Kommentarer

  1. januar 15, 2016 / 20:50

    Så herlig! :D

  2. januar 17, 2016 / 21:28

    Skjønner veeldig godt hva du mener med at bena bølger. Føles ut som gele! haha :) Men husk, bare tegn på en bra treningsøkt! God kveld videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.