New Years Eve

dreamakeupnyyyyybwnewyearnew

Her kommer noen bilder av meg fra i går. Nyttårsaften ble feiret sammen med Vilja hos mamma på Frøya, og Vilja holdt seg – med hjelp fra den jevngamle gutten til tante – våken helt til klokka tolv! Derfor ble det altså raketter og stjerneskudd på oss alle sammen. Men tror du hun sover lenge om hun legger seg klokka ett da? Nei, stemmer. Det gjør hun ikke. Gjeeeeesp! Anyways, godt nyttår alle! I 2016 skal både jeg og bloggen opp og frem! Og ja! Ny header ble det forresten også. Jeg var så utrolig lei den forrige. Den begynte jo å bli noen måneder gammel nå, lissom… Hugs.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.